Paswoord ?
Degelijke integere en serieuze datingsiteDe werkwijze bij datingsite Tesamen

Succesvol daten begint met een sterk profiel

Om te starten met online daten moet je bij Tesamen maar enkel stapjes doorlopen. Onze werkwijze is duidelijk en transparant, maar denk vooral niet dat je met 5 minutjes toekomt om je dating profiel aan te maken op deze site.

Bij Tesamen vzw nemen we online daten namelijk heel serieus. Net zoals jij, want je wil toch zeker zijn dat wanneer je iemand contacteert, de interesse oprecht is? Net daarom vinden we het erg belangrijk om een gedetailleerd en uitgebreid profiel voor je op te stellen. Jij bent toch ook benieuwd naar het profiel van onze singles voor je beslist om contact op te nemen ?

Klaar? Hier volgt de werkwijze

Stap 1: Waag je kans en schrijf in

Je begint natuurlijk bij de knop "Schrijf je in"

Kies een aantrekkelijke schuilnaam en een ijzersterk paswoord. De persoonsgegevens die we aan je vragen, dienen uitsluitend voor intern gebruik zodat we je kunnen bereiken.
Maak je dus geen zorgen, deze worden niet in je datingprofiel getoond.

Je zal meteen een mailtje van ons ontvangen met een bevestigingslink.
Zo zijn we zeker dat je écht wil inschrijven en je dat emailadres werkt.

Stap 2: Bouw stap voor stap aan je dating profiel

werkwijze dating We hebben heel wat vragen voor je klaargezet.
Jij hoeft die alleen correct en volledig te beantwoorden en wij gaan met je antwoorden aan de slag om er een volledige profieltekst van te maken.

Eens je profieltekst klaar is, trakteren we je op een selectie van kandidaten die mogelijks bij je passen op basis van je antwoorden.


De andere kandidaten zullen heel wat informatie over je terugvinden in je profiel, maar ze zijn ongetwijfeld ook nieuwsgierig naar je persoonlijkheidstest. Daarom vul je best ook onze persoonlijkheidstest in. Het resultaat wordt eveneens in je profiel opgenomen, maar het heeft géén invloed op de selectie van kandidaten. Geef toe, je bent zelf stiekem ook wel benieuwd welk resultaat er uit de bus valt, toch ?


Je foto is een van je belangrijkste troeven.
Profielen mét foto scoren nu eenmaal beter, maar de keuze is natuurlijk aan jou. Je kan je foto eventueel ook opladen en voorlopig verbergen. Dan kan je op een later tijdstip nog bepalen of je die wel of niet wil publiceren of delen met een specifieke kandidaat. Wees gerust, je foto is in veilige handen.
Lees onze foto policy.


Nog heel eventjes geduld want onze moderatoren gaan je profiel nog even nakijken voor het gepubliceerd wordt. We kijken er streng op toe dat alles correct werd ingevuld om te vermijden dat je onvolledige of valse profielen zou tegenkomen op de datingsite.

Voila, nu ben je al "Gratis actief basislid". Je profiel is vanaf nu zichtbaar voor de andere kandidaten en ze kunnen je persoonlijke berichten sturen die jij, zelfs met je gratis account, kan lezen en beantwoorden.
Test er maar op los.

Ben je overtuigd en wil je ook contactgegevens kunnen uitwisselen met andere kandidaten, dan kan je betalend lid worden. Lees wel eerst even de tarieven en de voorwaarden na?

Nog wat praktische informatie

Wat weet je over andere kandidaten op de site?

Van elke kandidaat zie je een volledig profiel. Je ziet zijn/haar antwoorden op de vragenlijst en het resultaat van de persoonlijkheidstest. Een foto van de andere kandidaten zal je enkel zien als je eigen profiel compleet is en jij ook je foto toont.

Contact maken

Alle berichten die je via onze datingsite wil versturen, worden onder je schuilnaam en via ons emailadres verzonden. Je identiteit is dus volledig afgeschermd en je privacy verzekerd. Zo kan je lekker anoniem online daten.

datingsite werkwijze Je kan altijd zelf bepalen of je je identiteit aan iemand wil verklappen, je contactgegevens wil uitwisselen (betalend lid) of je foto wil tonen.

Pauze & einde

Heb je iemand leren kennen en zit het goed? Geef je relatie alle kansen en zet je profiel op de datingsite even op pauze. Bij "Mijn profiel" vind je daarvoor een knop om je profiel tijdelijk te verbergen.

Is het menens met je relatie of heb je een andere reden waarom je met online daten wil stoppen, dan kan je daarvoor op dezelfde plaats terecht en "Definitieve afsluting" aanklikken.

Betalingen

Betalingen om een "Gratis actief lidmaatschap" om te zetten in een "Bevoorrecht lidmaatschap" kunnen via gewone bankoverschrijving. Je betaalt wanneer je wil en voor de termijn die je wil. Wij doen nooit stilzijgende/automatische verlengingen.
We vinden dat een oneerlijke werkwijze en verlagen ons niet tot die praktijk.
Je hebt je budget dus helemaal onder controle!

Heb je vragen over de werkwijze van online daten bij Tesamen of wil je meer uitleg bij onze tarieven?
Laat ons dan gerust een berichtje