Paswoord ?
Degelijke integere en serieuze datingsiteWees gerust kieskeurig.

De langverwachte afspraak
en na 2 minuten weet je het al: dit wordt niks.

Je kent het vast wel, je hebt op een dating profiel gereageerd en je helemaal uitgedost voor je eerste date. Vol verwachting dat dit de ware zal zijn. Maar dan bij die eerste ontmoeting komt de grote teleurstelling. Na een paar minuten merk je het al: dit wordt niks.

Er stond nochtans een mooie foto, woonde vlakbij en een leuke job, dat kon toch niet misgaan ?

Waarom is die ene date een absolute "no way"de tweede een "misschien"de derde een "ahaaa !" ?

Omdat je op zoek bent naar een gelijkgestemde ziel met gelijke normen en waarden. Iemand met dezelfde visies en verwachtingen. Iemand waar je uren mee kan praten over gemeenschappelijke interesses. Een complementaire ziel,
een aanvulling en verrijking van je leven, dat is wat je wil.       Ja toch ?

En hoe vind je die witte merel tussen de eindeloze rij dating-profielen ?
Met een wilde gok of toch iets meer doordacht misschien.
dating-profiel
Bij Tesamen geloven we niet dat je je soulmate kan selecteren enkel op basis van vage profiel informatie zoals leeftijd, woonplaats, beroep en interesses.

Je moet over heel wat meer informatie beschikken om te kunnen bepalen of iemand in aanmerking komt of niet. Daarom is je dating profiel op deze site heel wat uitgebreider dan op de meeste andere datingsites.


Onzinnige antwoorden als "Vertel ik later" zijn bij Tesamen uit den boze en onvolledige profielen worden simpelweg niet gepubliceerd. Punt andere lijn. Je bent serieus of je bent het niet.

Hoe uitgebreid is uitgebreid?

Uiteraard vul je eerst wat algemene informatie over jezelf in, maar wij hebben ook een heuse vragenlijst opgesteld waar je je antwoorden uitvoerig, gedetailleerd en in volzinnen kan uitschrijven. Geen snelle aanvinkvakjes dus, maar vrije tekst, want zo kan je niet alleen informatie, maar ook een gevoel meegeven aan de singles die je profiel bekijken. Tenslotte zijn jij en je toekomstige geen grijze muizen, je bent meer dan een verzameling standaardopties. Wij voegen daarna al je antwoorden samen tot een uitgebreide profieltekst. Zo komt je persoonlijkheid tot zijn recht.

En daar stopt het niet! Wanneer je datingprofiel klaar is, wacht je nog de persoonlijkheidstest. Ook in deze test schotelen we je heel wat vragen voor om je persoonlijkheid te bepalen. Elk profiel dat je bekijkt, toont dus heel wat informatie en dat maakt het een stuk makkelijker om iemand aan te schrijven.
Ja, een dating profiel invullen vraagt op onze site best wat tijd, maar het loont de moeite. Het bespaart je heel wat desillusies.

Wees kieskeurig

Je kan opteren voor de wet van de cijfertjes en gewoon op heel wat dating profielen reageren in de hoop dat mr/mss Right er tussen zit, of je kan even de tijd nemen om een dating profiel in detail te lezen voor je een date regelt.

Kies er enkel de profielen uit die je echt aanspreken en wees gerust selectief. Beter iets minder dates waar wel de m/v van je dromen tussen zit, dan een hele reeks langdradige en teleurstellende afspraakjes, akkoord ?

Hoog tijd om aan de slag te gaan. Schrijf je in en werk even aan je eigen uitgebreid dating profiel op Tesamen. Hoe meer informatie je neerpent, hoe beter de matching werkt en hoe zekerder je bent dat je dates echt in jou geinteresseerd zijn en de afspraken positief zullen uitvallen.