Paswoord ?
Degelijke integere en serieuze datingsiteSlechte ervaringen gehad?

Bij Tesamen wordt het een positieve beleving

De klachten over datingsites zijn maar al te vaak dezelfde. Te veel fictieve profielen, te veel vage berichtjes en alijd weer dezelfde single die je probeert te contacteren terwijl je eigenlijk niet in die persoon geinteresseerd bent. Allemaal gekende problemen die slechte dating ervaringen opleveren en datingsites een kwalijke reputatie geven.

Bij online dating is de anonimiteit vaak de boosdoener. Het is erg makkelijk om snel een vaag berichtje uit te sturen, want de persoon aan de andere kant weet toch niet wie jij bent. Bij Tesamen willen we je dergelijke nare dating ervaringen besparen en daar hebben we een duidelijk actieplan voor opgesteld.

Wij houden de site nauwlettend in het oog.

De identiteiten van onze kandidaten worden gecontroleerd. Hoewel we je Privacy respecteren en de identiteitsgegevens van onze kandidaten nooit vrijgeven, ben je zo wel zeker dat er achter elk profiel een echte persoon schuilt.

Een "nee" bijft een "nee"

Reactie krijgen op je profiel is erg leuk en geeft je zelfvertrouwen een boost. Spijtig genoeg zijn er soms mensen die een "nee" niet willen begrijpen en je blijven contacteren.

De kans is klein dat het hier gebeurt, maar mocht het toch zo zijn dan bestaat de mogelijkheid om die persoon te blokkeren zodat verder contactname voor hem/haar onmogelijk wordt.
Stalkers krijgen dus gewoon geen kans.

Beleefdheid gewenst

ervaringen dating Bij Tesamen verwachten we dat je een beleefd antwoord stuurt naar elke persoon die je voor de eerste keer contacteert. ook wanneer je geen interesse hebt in die persoon. Jij verwacht toch ook een antwoordje terug als je iemand aanspreekt, toch ?

Deze regel geldt voor het allereerste bericht van die kandidaat. Indien je al eens reageerde blijf je bij de volgende berichten natuurlijk vrij om daarop in te gaan of niet.

Wij nemen dit heel ernstig en publiceren daarom bovenaan in elk profiel het antwoordgedrag van onze kandidaten. Iedereen kan op die manier zien hoe stipt of slordig iemand is met antwoorden.

Voor openstaande mails sturen wij regelmatig een herinnering. Mensen die systematisch niet antwoorden, worden geschorst. Dat maakt het voor iedereen duidelijk en het vermijdt frustraties.

Heb je vragen of opmerkingen over een bepaald profiel of iemands taalgebruik? Het gebeurt hier zelden, maar mocht het toch voorkomen, dan volstaat een mailtje en wij doen het nodige.


Bij Tesamen doen we heel wat om slechte dating ervaringen te mijden,
en met succes!