-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daten in Gent: mogelijkheden in overvloed

De stad van de universiteit, de Gentse feesten en Flanders expo zit vol
verrassingen voor de single. Mogelijkheden te over om iemand te ontmoeten
of om je dating tocht verder te zetten.


De stad is overbekend voor zijn Gentse feesten. Een tien dagen durend evenement met straatoptredens van muzikanten, theaterstukjes, fanfare, dans, voorstellingen enz. Iedereen vindt er wel iets naar zijn smaak. Wat de voorkeur van je dating partner ook is, hier kan je niet verkeerd mee doen.Heb je interesse in een date met leden uit het Gentse of omstreken?
Dan is datingsite Tesamen iets voor u.Heeft uw datingsite al een contact opgeleverd en bent u nu op zoek naar een goede afspraak locatie?
Dan hebben we voor u een paar ideeen verzameld:

1 Gravensteen


Deze middeleeuwse burcht kreeg zijn huiigde vorm onder heerschappij van graaf Filips van Anjou en zijn tweede echtgenote Mathilde van Portugal. Het geheel is goed gerestaureerd en geeft een duidelijk beeld van het leven in die periode.

Er werd voorzien in een video gids die in dertien episodes je meeneemt doorheen het kasteel en lichtvoetig maar zeer duidelijk alles toelicht.
Men heeft in de gids een heuse verhaal lijn en romantische intriges verwerkt om het genietbaar te maken.
Indien u via zijn/haar profiel op een goede datingsite an de weet bent gekomen dat uw datingpartner oren heeft naar historie, kastelen of romantische verhalen, dan heeft u hier een adres om te bewaren.

Bekijk de website van het: Gravensteen


2 Gentse feesten
Om een idee te geven van het evenement:
In 2013 waren er meer dan 1 miljoen driehonderdduizend mensen die hier langs kwamen. en meer dan driehonderduizend mensen kwamen met de bus. Naast de voornoemde activiteiten heeft men ook aan de kinderen gedacht met kindernamiddagen, jongleurs, kinder circus enz. Er loopt werkelijk een heel divers publiek rond van alle leeftijden, rangen en standen. En hoogstwaarschijnlijk ook redelijk wat mensen op dating tocht.

Het stadsbestuur van Gent doet al het mogelijke om dit een waar feest te maken voor iedereen. Ook voor een klein hapje en drankje met je date kan je hier terecht.
Of een terrasje voor een babbeltje en gezellig mensjes kijken.

Onthouden dus: elk jaar in juli in het centrum van Gent.

Lees meer via deze link: Gentse feesten3 De jachthaven Portus Ganda
De samenvloeing van Schelde en Leie werd om diverse redenen omgeleid via de kanalen, maar op de plaats waar zij vroeger samenvloeiden ligt nu een jachthaven voor passanten. Je vindt er bruggetjes en groengebied,
een mooi zwembad in art-deco stijl en uiteraard plezier jachten.

Dat alles op nauwelijks een kilometer van het stadscentrum.

Nog belangrijker voor een dater is de ruimte en relatieve rust,
weg van het drukke centrum. Een goede plaats voor je volgende dating afspraak om met je date te mijmeren op een bankje met zicht op het haventje.

Krijg je zin, zie dan: Jachthaven
Dating in Antwerpen Dating in Gent
Dating Hasselt
Dating Brussel
Dating Dendermonde
Dating Aalst
Dating Sint Niklaas
Dating Turnhout
Dating Kortijk
Dating Roeselare
Dating Brugge
Dating Lier
Dating Oostende
Dating Limburg