datingsite vlinder
datingsite tesamen

   Vlaamse datingsite sinds 2004

/

Nieuw paswoord ? 
HOME PARTNER ZOEKEN    SUCCESVERHALEN MEER INFO        


Dating ervaringen

Aangenaam daten

Hoe wij dat regelen

Slechte dating ervaringen achter de rug ?

Bij Tesamen wordt je online dating een positieve ervaring

De klachten over datingsites zijn maar al te vaak dezelfde. Te veel fictieve profielen, te veel vage berichtjes en alijd weer dezelfde single die je probeert te contacteren terwijl je eigenlijk niet in die persoon geinteresseerd bent. Allemaal gekende problemen die slechte dating ervaringen opleveren en datingsites een kwalijke reputatie geven.

Bij online dating is de anonimiteit vaak de boosdoener. Het is erg makkelijk om snel een vaag berichtje uit te sturen, want de persoon aan de andere kant weet toch niet wie jij bent. Bij Tesamen willen we je dergelijke nare dating ervaringen besparen en daar hebben we een duidelijk actieplan voor opgesteld.

Wij houden onze datingsite nauwlettend in het oog.

De identiteiten van onze kandidaten worden gecontroleerd. Hoewel we je Privacy respecteren en de identiteitsgegevens van onze kandidaten nooit vrijgeven, ben je zo wel zeker dat er achter elk dating profiel een echte persoon schuilt.

Een "nee" bijft een "nee"

Reactie krijgen op je profiel is erg leuk en geeft je zelfvertrouwen een boost. Spijtig genoeg zijn er soms mensen die een "nee" niet willen begrijpen en je blijven contacteren.

De kans is klein dat het hier gebeurt, maar mocht het toch zo zijn dan bestaat de mogelijkheid om die persoon te blokkeren zodat verder contactname voor hem/haar onmogelijk wordt.
Stalkers krijgen dus gewoon geen kans.

Beleefdheid gewenst

ervaringen dating Bij Tesamen verwachten we dat je een beleefd antwoord stuurt naar elke persoon die je voor de eerste keer contacteert. ook wanneer je geen interesse hebt in die persoon. Jij verwacht toch ook een antwoordje terug als je iemand aanspreekt, toch ?

Deze regel geldt voor het allereerste bericht van die kandidaat. Indien je al eens reageerde blijf je bij de volgende berichten natuurlijk vrij om daarop in te gaan of niet.

Wij nemen dit heel ernstig en publiceren daarom bovenaan in elk profiel het antwoordgedrag van onze kandidaten. Iedereen kan op die manier zien hoe stipt of slordig iemand is met antwoorden.

Voor openstaande mails sturen wij regelmatig een herinnering. Mensen die systematisch niet antwoorden, worden geschorst. Dat maakt het voor iedereen duidelijk en het vermijdt frustraties.

Heb je vragen of opmerkingen over een bepaald profiel of iemands taalgebruik? Het gebeurt hier zelden, maar mocht het toch voorkomen, dan volstaat een mailtje en wij doen het nodige.

Bij Tesamen doen we heel wat om slechte dating ervaringen te mijden, en met succes!
Dat merk je aan het constante aantal actieve leden en
positieve dating ervaringen van onze ex-leden kan je nalezen bij de relatie getuigenissen

Laat van je horen:
We zijn altijd benieuwd naar je reacties.
Heb je een vraag, een suggestie, of wil je je nieuwe geluk even van de daken schreeuwen?
Laat het ons weten.
Uw naam
Uw gemeente
Uw mailadres
Uw mailadres wordt nooit gepubliceerd.
Berichten van inactieve mailadressen worden verwijderd
   
 

Relatiebureau
Serieuze relatie
Online dating-tips
Je hebt iemand nodig
Spontane ontmoeting

Foto's
Dating
Dating-profiel
Degelijke datingsite
Slechte   ervaringen
Partner  vinden
Apart

Privacy
Voordeel
Werkwijze
Voorwaarden
Getuigenissen
Succes garantie
Leden   statistiek
 

Wie
Stuur email


Algemene voorwaarden van datingsite Tesamen