apart tesamen
Tesamen
 
HOME

RELATIES

FUN

DATEN

REIZEN

COACHING

COLUMN

BUDGET

ZEKERHEID
  Van Anne tot Zora       Gastschrijver       Rika Ponnet                   Forum    

Vrouwen : het eeuwige dilemma

Op een bepaald moment maak je een balans op.

Of het nu gebeurd tijdens een lome avond in je badkuip, of een onbewaakt moment terwijl je op de bus wacht.Ze passeren de revue.

Je ex vrouwen.
.
Bij sommigen krijg je een schaapachtige blik in je ogen. Je denkt terug aan bepaalde romantische taferelen, aan nachtelijke escapades. Uren vol passie en......sport.

Bij anderen begin je te huiveren, zo hard dat de rillingen over je rug kunnen lopen. Spijtig genoeg halen de slechte herinneringen het meestal van de goede. Je telt alles op en weegt het resultaat.

Conclusie:
je zweert om nooit meer verliefd te worden. De innigste relatie die je de volgende jaren zal hebben is met je luie zetel of met je PC.
Genoeg. Trop is teveel.


Je hangt je schietijzers aan de haak en gaat een paar jaar op bezinning. Geen flirten meer met mensen die je nauwelijks kent, geen kat en muis spelletjes om interesse te veinzen, geen avonden meer rondhangen in dancings om te kijken wat er op de markt zit. Geen babbeltje met Tante Irma om te zien of haar buurmeisje nog vrijgezel is.
Basta!

Na een paar weken ben je overtuigd dat je op de goede weg zit. Je vrienden springen een gat in de lucht doordat je ze meer zien. Je begint misschien terug te sporten. Life can be good when your single.

En dan gaat het mis in het vrouwen-departement.
Door het feit dat je geen interesse toont ben je interessanter. De meeste vrouwen willen wat ze niet kunnen krijgen. Jouw nonchalance is een waar aphrodisiacum. Je bent een uitdaging geworden.

Even een kleine noot aan de pientere lezer:
neen, je kan niet doen alsof je geen interesse hebt of zo meer belangstelling te krijgen. Op de één of andere manier ruiken ze het en gaat je liefdesleven helemaal de goot in, voor een lange...lange tijd.

Het volgend euvel dat je moet overwinnen is je eigen libido. Een maagd weet niet wat hij mist. Hij weet dat er "iets" moet zijn dat leuker is dan de meeste pretparken, maar exact wat?....geen idee.

De ervarings-deskundige weet wat hij mist. Na enkele weken begint hij terug te zoeken naar aandacht, geleid door zijn hormonenwinkel. Ja, hij wil vrouwen ontmoeten voor sex. Is hij nu een "man die maar aan 1 ding denkt?"

Neen, hij is menselijk.
Hoe hij het aanpakt is een andere zaak natuurlijk.
Dit scheidt mannen van beesten.


Je bent terug op het speelveld van de vrouwen jacht
Roestig kan je niet zijn, het is iets dat je nooit verleerd.
Je zou nog eerder van je fiets vallen dan moeten toegeven dat je het spoor bijster bent.
Eens een speler, altijd een speler. Maar wat nu?
Waar begint je zoektocht?

Een partner vinden is dezen tijde enorm anders dan pakweg tien jaar geleden, laat staan twintig, toen van het internet nauwelijks sprake was.


In die "gouden" dagen voor de opmars van Social networking moest je wel buiten zien te komen. Vanuit je luie stoel was je verdoemd om de rest van je dagen zo eenzaam als een achtergelaten hond te worden. Je werd gedwongen om je beste kleren aan te doen, je haar in de perfecte plooi te leggen en naar een plaats te gaan waar de "meisjes" waren. Een fuif bijvoorbeeld, of een dancing.

De echte prof weet echter dat het meeste "vrouwelijke wild" rondloopt op trouwfeesten of begrafenissen, maar daarover later meer.


Je bent een jager, op zoek naar de perfecte prooi.
Waar je geweer mee geladen is lees je in een volgend artikel.
Publicatie gesponsord door
-----------------------------------------------------------------------------------
Uw commentaar:
Minimaal 3 lijnen aub
Uw naam
Uw gemeente
Uw mailadres
Uw mailadres wordt niet gepubliceerd.
Commentaar van inactieve mailadressen wordt verwijderd.
Om geautomatiseerde invulling te voorkomen:
De voornaam van de voorzitter van een Vlaamse partij,
die ook burgemeester van Antwerpen werd
Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
Google+
    Reactie van alleenstaanden

Tesamen vzw is een
niet-commerciele datingsiteTesamen