datingsite vlinder
datingsite tesamen

   Vlaamse datingsite sinds 2004

/

Nieuw paswoord ? 
HOME PARTNER ZOEKEN    SUCCESVERHALEN MEER INFO        


Alleenstaande mannenEen overzicht

Op zoek naar een leuke alleenstaande man ?

Bij datingsite Tesamen wachten heel wat interessante alleenstaande mannen op een berichtje

Op deze datingsite zijn heel wat singles ingeschreven die op zoek zijn naar een leuke vrijgezel zoals jij. We hebben ongeveer evenveel alleenstaande mannen als single vrouwen in ons ledenbestand, dus vindt je hier vast die ene toffe alleenstaande man die perfect bij je past.

Ben je benieuwd welke profielen je zoals zal kan tegenkomen op Tesamen en welke informatie je in onze datingprofielen kan vinden ? Hieronder staan enkele uittreksels uit profielen voor je klaar.

Dit is natuurlijk maar een beperkte selectie uit ons ledenbestand en ook geen fictieve voorbeelden.
Want fictieve profielen, daar doet Tesamen niet aan mee.

Smaakt naar meer?
Het volledige profiel is voorbehouden voor leden, dus maak je profiel aan en ontdek welke alleenstaande mannen
uitkijken naar een gezellige date met jou.

Je zoekt een alleenstaande man van:

Minder dan 30 jaar     30 tot 40 jaar     40 tot 50 jaar   50 tot 60 jaar     Ouder dan 60 jaar                    


( 1)  fragmenten van en samenvatting uit het profiel
Man, 36 jaar       Bediende / calculator       Studie: hogeschool       Burgerlijk: nooit samengewoond

Ik moet iets leuks over mijn eigen noteren zodat iedereen die het leest stekezot wordt?... zoiets misschien?:
Intelligente, leuke jongeman zoekt intrigerende, aantrekkelijke vrouw voor serieuze relatie. Ik zoek naar een liefdevolle zachtaardige jongedame met kinderwens om samen een mooie, liefdevolle toekomst op te bouwen...
Iemand die veel liefde en geborgenheid kan geven en wil ontvangen. ik verlang naar een stabiel gezinsleven met de vrouw van mijn leven.


Hij geniet van het leven (terrasjes, reizen, filmpje, etentje...). Een leven dat nog moet beginnen: Het mooiste dat ik gerealiseerd heb moet nog komen (een gezinnetje stichten).
Of misschien ook wel: Ik zou graag eens een dag President van de Verenigde Staten zijn.    

Deze man onder schuilnaam: "Chicane" heeft geen kinderen , volgens de persoonlijkheidstest is hij: perfectionist
Regio: B-Oost-Vlaanderen, postcode: 99..
    man zoekt vrouw
Deze tekst is slechts een uittreksel uit het volledige datingsite profiel van deze alleenstaande man.
Het datingsite profiel omvat uitgebreide info over zijn relatiestatus, zijn situatie, levensstijl, persoonlijkheid, zoekvoorkeuren .
Ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Maak dan een profiel aan, want de volledige profielen zijn enkel beschikbaar voor leden van datingsite Tesamen.

Foto's voorbehouden aan actieve leden


( 2)  fragmenten van en samenvatting uit het profiel
Man, 39 jaar       Bediende /Medisch laboratoriumtechnoloog       Studie: Hogeschool       Burgerlijk: Nooit.samengewoond

Hoi, ik ben op zoek naar een lieve, eerlijke jongedame voor vriendschap, om samen te genieten van het leven en leuke dingen te doen. En wie weet, groeit die vriendschap uit tot een mooie relatie. Ik ben reeds 14 jaar als medisch laborant tewerkgesteld in een laboratorium te Antwerpen. Ik woon in mijn gezellige appartement te Antwerpen. Ik heb een sterk karakter en ben van nature positief ingesteld. Ik ben deels een huismus, en kan me goed op m"n eentje bezig houden, maar als ik te lang binnen zit, dringt de nood aan sociaal contact weer snel op. Ik zie en praat graag met mensen en heb het hart op de tong. Ik ben geen zwaar uitgaanstype, maar knus samen zijn, een terrasje doen, gezellig tafelen op restaurant, een romantische stadswandeling, iets gaan drinken in een rookvrij café, naar de cinéma of het theater gaan zie ik helemaal zitten. Ik hou ook van een mooie culturele reis of een ontspannende strandvakantie. Ik hou ervan om te genieten van de kleine dingen in het leven...
 

Deze man onder schuilnaam: "Leeuwenhart" heeft 98 kinderen die thuis wonen , volgens de persoonlijkheidstest is hij: Romanticus
Regio: Antwerpen, postcode: 21..

Deze tekst is slechts een uittreksel uit het volledige datingsite profiel van deze man .
Het datingsite profiel omvat uitgebreide info over zijn relatiestatus, zijn situatie, levensstijl, persoonlijkheid, zoekvoorkeuren .
Ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Maak dan een profiel aan, want de volledige profielen zijn enkel beschikbaar voor leden van datingsite Tesamen.


alleenstaande


( 3)  fragmenten van en samenvatting uit het profiel
Man, 42 jaar       Bediende /Hoofd Technische Dienst       Studie: Hogeschool       Burgerlijk: Wettelijk.gescheiden

Een fotomodel ben ik niet maar ben wel op zoek naar een toffe meid die eerlijkheid weet te respecteren. iemand om samen van alle leuke dingen te doen, maar ook de serieuze dingen des levens niet uit de weg gaat. ik ben het beu verder alleen door het leven te gaan. ben een levensgenieter en wil dat zeer graag met jou delen. verder geniet ik graag van het leven, een etentje, een filmke, saunake, zwemmen, fietsen, weekendje of langer reisje doen, wathever. gewoon genieten. misschien ben jij wel dat vlammetje dat ik zoek en wordt je mijn vuur. wie weet?


zolang je maar eerlijk met me, ons bent. Een fotomodel ben ik niet maar ben wel op zoek naar een toffe meid die eerlijkheid weet te respecteren. iemand om samen van alle leuke dingen te doen, maar ook de serieuze dingen des levens niet uit de weg gaat. ik ben het beu verder alleen door het leven te gaan. tijd om het mijne te delen. verder geniet ik graag van het leven, een etentje, een filmke, saunake, zwemmen, fietsen, weekendje of langer reisje doen, wathever. gewoon genieten. misschien ben jij wel dat vlammetje dat ik zoek en wordt je mijn vuurtje wel. wie weet?
zolang je maar eerlijk met me, ons bent. x 

Deze man onder schuilnaam: "Djariewarrie" heeft geen kinderen meer thuis. , volgens de persoonlijkheidstest is hij: Perfectionist
Regio: Antwerpen, postcode: 26..

Deze tekst is slechts een uittreksel uit het volledige datingsite profiel van deze alleenstaande man.
Het datingsite profiel omvat uitgebreide info over zijn relatiestatus, zijn situatie, levensstijl, persoonlijkheid, zoekvoorkeuren .
Ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Maak dan een profiel aan, want de volledige profielen zijn enkel beschikbaar voor leden van datingsite Tesamen.( 4)  fragmenten van en samenvatting uit het profiel


Man, 49 jaar       Arbeider /arbeider       Studie: hoger.middelbaar       Burgerlijk: wettelijk gescheiden

Ik word dit jaar nog maar 50!

Met wat geluk ben ik nog maar in de helft van mijn leven.

Ik voel me meestal tevreden, gelukkig en blij. Soms zo blij dat ik het aan iemand anders wil

vertellen en laten zien. Ik wil mijn gelukkig zijn met iemand delen.

Met iemand die zich ook goed in der vel voelt, maar net als ik toch af en toe nog wat mist:

Een knuffel, een zoen, een intiem moment met elkaar.

Zonder volledig afhankelijk van elkaar te worden.

WIE IS ER OOK KLAAR VOOR? Verdere uitleg over mezelf:

Ik ben tevreden met het leven dat ik nu al verschillende jaren leid.
Ik geniet van elke dag , van mijn werk en van mijn vrije tijd. Van kleine dingen.
Ik koester geen hele grote ambities meer. Ik heb al heel veel gekregen en heb al veel geleerd. Ik weet wat belangrijk is in het leven. Niet de luxe of het geld.
Maar wel een goede familieband.
Maar ik ben echt nog niet ingedommeld hoor: ik voel me jong van hart en geest.
En wil dat ook nog graag lange tijd blijven. Maar wil mijn geluk en tevredenheid laten zien aan een partner. Vertellen en luisteren.
Leren van elkaar en genieten van elkaar.
Gezellige momenten samen beleven.

Ik wil de mensen laten zien dat ik gelukkig ben. 

Deze man onder schuilnaam: "Rabbit" heeft geen kinderen meer thuis. , volgens de persoonlijkheidstest is hij: Bemiddelaar
Regio: B-Antwerpen, postcode: 23..

Deze tekst is slechts een uittreksel uit het volledige datingsite profiel van deze man .
Het datingsite profiel omvat uitgebreide info over zijn relatiestatus, zijn situatie, levensstijl, persoonlijkheid, zoekvoorkeuren .
Ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Maak dan een profiel aan, want de volledige profielen zijn enkel beschikbaar voor leden van datingsite Tesamen.( 5)  fragmenten van en samenvatting uit het profiel
Man, 49 jaar       Bediende /Zorgsector       Studie: hogeschool       Burgerlijk: einde samenwoning

Zachte gevoelige man zoekt zielsverwant voor warmhartige relatie Ik weet redelijk wat ik wil en niet wil. Maar er is nog veel wat ik niet weet of waarover ik twijfel. Het lijkt me goed en natuurlijk om een stuk van je koers samen uit te zetten. Mensen en relaties zijn dingen die voortdurend mogen groeien. Een relatie is volgens mij gebaseerd op wederzijds begrip en respect. Voor wie je nauw aan het hart ligt, doe je water bij de wijn. Ik geloof in een eenheid van twee personen, als ideaal. Ik hou van kinderen en wil eventueel kinderen, maar binnen een stabiele relatie, niet onder druk van leeftijd. Om deze mogelijkheid open te laten, moet ik me beperken tot jongere partners dan mezelf, wat ik op relationeel vlak overigens geen bezwaar vind. Wat me aantrekt in een partner: een zekere intellectuele en emotionele ontwikkeling, creatief zijn, individualist, fysiek niet te klein of tenger.

Creativiteit geeft hem voldoening. Routine en stress stoten hem af.
"Ik was (in vorige relatie) nog niet klaar om samen te wonen en kinderen te hebben. We zijn in vriendschap uiteen gegaan.
"Wens eventueel kinderen, maar dan binnen een stabiele relatie, niet onder druk van leeftijd."

Hij houdt van fotografie, film, soep maken, tuinieren, sauna, zeilen, wandelen, zwemmen, Russische en angelsaksische literatuur. Hemingway, Tjechov, Nabokov, Bukowski, Moravia, cultfilms (favoriet Lars von Trier), klassieke muziek, fado, tango, jazz, blues. Op vakantie gaat hij "liefst op eigen houtje, geen georganiseerde vakantie. Wel met de auto en in kleine hotelletjes of B&B. Liefst in weinig toeristische gebieden." Zijn levensstijl omschrijft hij als gewoon, maar eerder intuitief dan planmatig.

"Ik heb geen bezwaar tegen wat gezellige rommel. Ik hou van oude huizen met hoekjes en kantjes, niet van nieuwbouw."
  

Deze man onder schuilnaam: "Tycho" heeft geen kinderen , volgens de persoonlijkheidstest is hij: romanticus
Regio: B-Antwerpen, postcode: 20..
    man zoekt vrouw
Deze tekst is slechts een uittreksel uit het volledige datingsite profiel van deze alleenstaande man.
Het datingsite profiel omvat uitgebreide info over zijn relatiestatus, zijn situatie, levensstijl, persoonlijkheid, zoekvoorkeuren .
Ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Maak dan een profiel aan, want de volledige profielen zijn enkel beschikbaar voor leden van datingsite Tesamen.

Foto's voorbehouden aan actieve leden


( 6)  fragmenten van en samenvatting uit het profiel
Man, 51 jaar       Arbeider /loodgieter       Studie: Hoger middelbaar       Burgerlijk: Wettelijk.gescheiden

Na 10 jaar gelukkig alleen door het leven te gaan wordt het wel tijd om terug gelukkig met 2 door het leven te gaan. Alhoewel ik het best allen kan stellen mis ik toch wel meer en meer die gezellige momenten van genegenheid, het uitzien naar, maar vooral de warmte van. Kan jij jezelf hier in terugvinden, ben jij niet die tgv maar wel dat dieseltje dat graag haar tijd neemt aan elk stationnetje, dan heb ik misschien wel jou ticketje naar station central Na 10 jaar gelukkig alleen te zijn wordt het wel eens tijd om terug gelukkig met 2
te zijn 

Deze man onder schuilnaam: "Zonder" heeft 98 kinderen die thuis wonen , volgens de persoonlijkheidstest is hij: Bemiddelaar
Regio: Antwerpen, postcode: 21..

Deze tekst is slechts een uittreksel uit het volledige datingsite profiel van deze man .
Het datingsite profiel omvat uitgebreide info over zijn relatiestatus, zijn situatie, levensstijl, persoonlijkheid, zoekvoorkeuren .
Ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Maak dan een profiel aan, want de volledige profielen zijn enkel beschikbaar voor leden van datingsite Tesamen.( 7)  fragmenten van en samenvatting uit het profiel
Man, 51 jaar       Ambtenaar /Administratie       Studie: Universiteit       Burgerlijk: Alleenstaand

Paul,univ,slank,meer dan 2 jaar single en klaar voor vaste relatie dewelke er geenszins om liegtmet bij voorkeur slanke vrouw .
Woon in Mechelen,werk in Brussel,afkomstig van denderstreek. > 2 jaar alleen,op zoek naar slanke,pittige dame met relatieervaring,leeftijd ,afkomst en woonplaats onbelangrijk voor vriendschap met doorgroeimogelijkheden naar (veel)meer. 

Deze man onder schuilnaam: "Adrem" heeft geen kinderen , volgens de persoonlijkheidstest is hij: loyalist
Regio: B-Antwerpen, postcode: 28..

Deze tekst is slechts een uittreksel uit het volledige datingsite profiel van deze alleenstaande man.
Het datingsite profiel omvat uitgebreide info over zijn relatiestatus, zijn situatie, levensstijl, persoonlijkheid, zoekvoorkeuren .
Ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Maak dan een profiel aan, want de volledige profielen zijn enkel beschikbaar voor leden van datingsite Tesamen.


gelukkige alleenstaanden

Welke extra gegevens krijg je te zien als je lid bent

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een stukje uit het volledige datingprofiel dat onze kandidaten invullen.
Wanneer je lid bent krijg je onder meer volgende informatie te zien.

 • Meer informatie over levensstijl, visie op gezin en huishouden, algemeen voorkomen, familiale en
     professionele situatie, opleidingsniveau en wat deze alleenstaande man verwacht of zoekt in zijn toekomstige partner.

 • Je komt ook heel wat te weten over de persoonlijkheid van deze single man, want ook de resultaten
     van de persoonlijkheidstest worden in het profiel gepubliceerd.

 • Indien een kandidat ervoor kiest om een foto te publiceren, en jij ook jouw foto toont,
     ontdek je ook hoe deze vrijgezel eruit ziet.

 • Laat van je horen:
  We zijn altijd benieuwd naar je reacties.
  Heb je een vraag, een suggestie, of wil je je nieuwe geluk even van de daken schreeuwen?
  Laat het ons weten.
  Uw naam
  Uw gemeente
  Uw mailadres
  Uw mailadres wordt nooit gepubliceerd.
  Berichten van inactieve mailadressen worden verwijderd