apart tesamen
Tesamen
 
HOME

RELATIES

FUN

DATEN

REIZEN

COACHING

COLUMN

BUDGET

ZEKERHEID
  Do en dont       Marsmannen       Venusvrouwen       Romantiek       Mijn verhaal    

Mijn eerste date via internet

Enkele dagen verstrijken en gretig check ik dagelijks mijn Inbox op nieuwe berichtjes.
Met acht mannen heb ik intussen één tot een paar keer gemaild om zo elkaar al een beetje af te tasten qua karakter, interesses, …
internet
Bij sommige mensen kan je vlug het gevoel krijgen dat je qua persoonlijkheid niet bij elkaar gaat passen en kan je in dat geval niet beter eerlijk zijn en het daar verder bij laten?

Want wie heeft er uiteindelijk baat bij om aan het lijntje gehouden te worden?


En ook al gaan de meeste mensen in eerste instantie af op het buikgevoel dat men krijgt als men naar iemands foto kijkt, de manier waarop iemand schrijft kan ook zowel een positieve indruk nalaten als een regelrechte afknapper zijn. Denk maar aan taalfoutjes, indien zij veelvuldig voorkomen in berichtjes die ik krijg via de internet site, rijzen er bij mij toch al enkele haren omhoog.

Eén man geeft mij een warm gevoel in de onderbuik.

Zijn naam is Tom, 41 jaar jong en heeft 2 kindjes, zo schrijft hij. Al bij de eerste woorden die we op internet uitwisselden, voelde ik een enorme klik. Ik had het gevoel dat ik, met enige voorzichtigheid, van bij het begin al heel open kon zijn. Dit was wel frappant eigenlijk.


Nog nooit had ik me in dit vroege stadium van een kennismaking, en nog voor ik een man in levenden lijve had gezien, mij zo op mijn gemak gevoeld over wat we aan elkaar konden toevertrouwen.

Ook al voel ik me soms een beetje ongemakkelijk bij wat ik lees door zijn ‘recht door zee’ -manier van schrijven, ik lees geboeid de verhaaltjes die hij me stuurt …

Tom biecht namelijk al heel vlug op dat hij eigenlijk nog niet gescheiden is.
BAM!

Ik weet even niet meer wat te denken. Het kleine waarschuwingsstemmetje in mijn hoofd laat al onmiddellijk van zich horen: ‘Laat je niet in met een getrouwde man. Pas op. Zo’n relatie kan nooit blijven duren.’ Af en toe flitsen deze gedachten door mijn hoofd.


Ook beweert deze man een meer dan gemiddeld libido te bezitten en windt hier bovendien geen doekjes om!

Ik ga het niet ontkennen .. deze man intrigeert me meer en meer naarmate de berichtjes in een steeds hoger tempo heen en weer gaan via de datingsite interface.

Uit Tom’s berichten kan ik ook opmaken dat ook hij nieuwsgierig is om mij te zien en te leren kennen.


Hij is niet uit de buurt en heeft wel een afstand af te leggen om af te spreken, maar dat houdt hem zeker niet tegen. ‘Restaurant Allegria’ is the place to be waar we elkaar onze dating afspraak zullen hebben. Van zodra plaats en uur is afgesproken spurt ik naar boven. Wat ga ik aantrekken vanavond?


Het is zeker de bedoeling gedistingeerd over te komen

Want ik vind van mezelf dat ik zeker behoor tot bevolkingsgroep van mooi geklede en voorname dames. Mijn outfit mag echter niet te braafjes zijn, maar ook niet té sexy. Even een belletje naar mijn hartsvriendin: ‘Of je even kan langskomen om mij je ongezouten mening te geven over wat ik kan aantrekken?’


Ik ben zo zenuwachtig dat ik al bijna de hele inhoud van mijn garderobekast heb tentoongespreid op mijn bed op het moment dat zij arriveert.

Nadat ik meerdere malen voor paspop heb gespeeld, valt de keuze op een klassiek zwart kleedje met bijpassende pumps. Nog altijd onzeker of ik de juiste keuze heb gemaakt, laat ik mijn vriendin uit en breng mijn mascara aan. Verder geen make-up voor mij, want geef mij maar een natuurlijke uitstraling.


Nog even een sms’je naar mijn blind date
Even checken voor vanavond of hij al vertrokken is bij hem thuis. Ik wil liever geen mal figuur slaan in het restaurant en zitten wachten op iemand die uiteindelijk niet komt opdagen .. ‘Ja hoor, net vertrokken x’ verschijnt op mijn mobieltje.


Hoe gaat onze eerste ontmoeting verlopen? Gaat de klik die we hebben als we mekaar schrijven ook bevestigd worden als we samen praten?

Nog zovele vragen, maar de avond is nog jong om dit alles te ontdekken ..

    Lees hoe het begon
REACTIES:

-------------------------
Vind dit wel heel spannend om lezen… Mmmmmm
Wat moet het dan zijn dit mee te maken??????
Kriebels van kop tot teen!!!!!

Succes toegewenst!!!!
En hoop op nog een vervolg zulle!

Doeiiii Ph
Door Thededrie uit Ardooie


-------------------------
Amai isabelle verrast dat je dat aandurfd. Ik zou dat niet doen denk ik … maar langs andere kant waarom niet. Hoop hier iets serieus te vinden want heb dat hier al eens gevonden maar de man in kwestie heeft zijn echtscheiding nog niet verwerkt en onze relatie stopgezet en hem ook verwijderd van deze site. Enfin we zien wel he !
Door Sanne uit Lokeren

Publicatie gesponsord door
-----------------------------------------------------------------------------------
Uw commentaar:
Minimaal 3 lijnen aub
Uw naam
Uw gemeente
Uw mailadres
Uw mailadres wordt niet gepubliceerd.
Commentaar van inactieve mailadressen wordt verwijderd.
Om geautomatiseerde invulling te voorkomen:
De voornaam van de voorzitter van een Vlaamse partij,
die ook burgemeester van Antwerpen werd
Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
Google+
    Reactie van alleenstaanden

Tesamen vzw is een
niet-commerciele datingsite


'' Ik ga het niet ontkennen .. deze man intrigeert me meer en meer ''Tesamen